Бунт срещу "Перкуката" Боби Михайлов в Русе!

https://crimes.bg/index.php/analizi/bunt-sreshtu-perkukata-bobi-mihaylov-v-ruse/42995 Crimes.bg
Бунт срещу "Перкуката" Боби Михайлов в Русе!

Борислав Михайлов трябва незабавно да подаде оставка, убедени са "червени" привърженици!

Голям бунт срещу управлеието на Българския Футболен съюз се състоя тази вечер в Русе. Фенове на ЦСКА от града негодуват срещу президента Борислав Михайлов, когото наричат с обидното "Перука".

Причината за обидния му прякор е, че легендарният вратар е плешив по природа, но си присади коса преди години. Като млад, когато не беше навлязло толкова присаждането на коса, той носеше перука.

Протестът в центъра на град Русе бе озаглавен "Вън Перуката от БФС". Първоначално е било замислено да бъде обхванат Дунав мост и пътищата към него, но впоследствие се е решило събитието да бъде проведено в центъра на речния град.

Протестиращите искат оставката не само на Борислав Михайлов, но и на цялото ръководство на БФС. Според тях по-голямо дъно за родния футбол не може да бъде достигнато и са нужни спешни промени.

Както е известно, Димитър Бербатов е човекът, който се опитва да свали Михайлов и компания. Именно зад него застават всички протестиращи.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.