Брутални кадри от Украйна! Издевателства и убийства над пленени руски войници потресоха света

https://crimes.bg/index.php/analizi/brutalni-kadri-ot-ukrayna-izdevatelstva-i-ubiystva-nad-pleneni-ruski-voynici-potresoha-sveta/42985 Crimes.bg
Брутални кадри от Украйна! Издевателства и убийства над пленени руски войници потресоха света

 

Разтърсващи кадри от Украйна потресоха света, видя Crimes.

Видео материалите са невъзможни за коментиране и са в състояние да предизвикат единствено потрес и покруса от случващото се през 21 век. И показват, че няма никакво значение кой коя страна подкрепя – когато стане въпрос за досега със смъртта, хората се доближават до животинското.

На видео кадрите, разтърсили света, украински бойци стрелят в краката на руски пленници, след което ги бият. В началото на видеото руски пленени войници лежат на земята с простреляни крака; някои от костите на краката им са счупени.

Много е малък шансът за оцеляване при такива наранявания и тези обстоятелства. Може да се създаде впечатлението, че руските войници са били пленени, докато са били ранени. Но не. В края на видеото е показано как украинските бойци стрелят в краката на всички пленени руски войници докато ги свалят от военен автомобил.

Някои умират от болков шок точно в кадъра. Още по-потресаващото е, че те сами документират нечовешките кадри.

Руските разследващи органи ще разгледат случая.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че видеото, което според него съдържа "чудовищни кадри", трябва да бъде оценено от правна гледна точка и тези, които са участвали в това, което той определи като изтезания, да бъдат подведени под отговорност.

Агенцията посочва, че е потърсила и украинската реакция относно твърденията на Москва за изтезания.

Източник: Ройтерс

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.