Близките на убития Божидар Иванов с шествие в Сливен, искащо доживотна присъда за убиеца!

https://crimes.bg/index.php/analizi/blizkite-na-ubitiya-bozhidar-ivanov-s-shestvie-v-sliven-iskashto-dozhivotna-prisada-za-ubieca/42483 Crimes.bg
Близките на убития Божидар Иванов с шествие в Сливен, искащо доживотна присъда за убиеца!

Поискаха доживотна присъда за човека, отнел живота на Божидар Иванов от Сливен!

Родителите на убития преди седмица в Сливен Божидар Иванов, негови роднини и приятели поискаха най-тежкото наказание за убиеца му. Днес те се събраха на площад „Хаджи Димитър“ и подпалиха снимки с лика на задържания за убийството, след което направиха шествие до сградата на съда и общината, скандирайки „До живот“.

Димитър и Мария Русчеви коментираха, че вярват на съдебната система и очакват най-тежкото наказание за убиеца на сина им. 

"Искаме да ни чуят българското правосъдие и полицията. Вярваме във тях и сме сигурни, че ще намерят всички участници в убийството. Защото съм сигурен, че има много, които са участвали в убийството и си мислят, че ще минат ей така – гратис". 

"Искам честна присъда! Искам най-тежкото наказание!"  Пред сградата на Окръжен съд множеството отправи молитва за справедлив процес и наказание.   "Боже! Ти сложи ръка на всички, които са замесени, на всички, които са били съучастници! Бял ден да не видят, Боже! Амин!" 

Миналата седмица в петък 30-годишният Божидар Иванов бе убит по особено жесток начин – с множество удари с нож, в автомобила си на спирка до Стария затвор, докато е чакал приятелката си. Часове след кървавата разправа заподозреният извършител бе арестуван, а първоначалната версия за убийството е ревност.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.