Близките на малката Кристин настояват за по-тежко наказание за Мартин Трифонов

https://crimes.bg/index.php/analizi/blizkite-na-malkata-kristin-nastoyavat-za-po-tezhko-nakazanie-za-martin-trifonov/41747 Crimes.bg
Близките на малката Кристин настояват за по-тежко наказание за Мартин Трифонов

Близките на малката Кристин настояват за по-тежко наказание за Мартин Трифонов

Бабата на 7-годишната Кристин - Милка Георгиева, заяви, че ще се бори до последно, за да промени законите в страната ни. Тя е категорична, че извършителите на тежки престъпления да получават присъда „живот без право на замяна“, съобщава БЛИЦ, позовавайки се на bTV.

Убиецът на малкото момиченце получи присъда доживотен затвор, вместо доживотен без право на замяна. Присъдата на Мартин Трифонов беше променена на последна инстанция от Върховния касационен съд, след като две други инстанции я потвърдиха. Близките на починалото дете се притесняват, че това е вратичка Трифонов да бъде пуснат от затвора предсрочно.

„Ще се боря, това е кауза и цел на живота ми, да променим законите. Всички убийци с тежки престъпления, които блудстват, изнасилват и убиват трябва да носят цялата отговорност на съдебната система“, категорична е Милка Георгиева. 

Тя заяви пред камерите на „Тази сутрин“, че е получила огромна подкрепа от хора както от България, така и от чужбина. Всички те са заявили, че са готови да излязат на протест, за да поискат по-строга присъда за убиеца от Сотиря.

„Искам възмездие за Кристин, дано имам сили да продължа. Ще търся подкрепа от всички“, заяви почернената жена. 

Би Ти Ви съобщава, че семейството вече не живее в опечаленото село Сотиря, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.