Бизнесмен попиля депутатите за новия ваксинационен план

https://crimes.bg/index.php/analizi/biznesmen-popilya-deputatite-za-noviya-vaksinacionen-plan/42854 Crimes.bg
Бизнесмен попиля депутатите за новия ваксинационен план

Бизнесмен попиля депутатите за новия ваксинационен план

Бизнесменът Пламен Юруков, дипломатът Елена Поптодорова и актьорът Стефан Денолюбов коментираха една от горещите теми за деня в ефира на предаването "Пресечна точка" по Нова тв, а именно идеята за новия ваксинационен план и проверката в парламента.

Днес РЗИ провери дали депутатите носят маски на работното си място. В резултат от проверката 21 народни представители ще бъдат глобени между 300 и 1000 лева за неспазване на тази мярка. Това е размерът на административното наказание за физически лица.

Елена Поптодорова коментира този казус в ефира на "Пресечна точка" по Нова тв, както и предложението за новата ваксинационна кампания. Тя заяви, че това е добра идея, но е важно да се уточни как ще се случи.

Актьорът Стефан Денолюбов попита дали старата имунизационна кампания вече е приключила, за да стартира нова. Според него трябва да се пристъпи към масово тестване на населението.

Бизнесменът Пламен Юруков заяви, че депутатите имат интерес от носенето на маски, защото никой няма да ги познае като заспят. Той добави, че в случая е важно и качеството на маската. Бизнесменът е категоричен, че депутатите са като всички останалите граждани и за тях трябва да важат същите правила, включително и тези за носенето на маска.

"Когато си в политиката, ти не си там, за да се харесаш на хората, а да им помогнеш", заяви Юруков е добави, че в случая единственият изход е ваксинацията. Той заяви, че след като половината български лекари не вярват във ваксината, ваксинационната кампания би била като тази за туризма у нас.

Източник: www.razkritia.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.