Бизнесмен от Благоевград загази здраво

https://crimes.bg/index.php/analizi/biznesmen-ot-blagoevgrad-zagazi-zdravo/42598 Crimes.bg
Бизнесмен от Благоевград загази здраво

Бизнесмен от Благоевград загази здраво

Арестуваният бизнесмен се е занимавал с търговия с лекарства. При секретна операция, извършена съвместно от ДАНС, НАП и Агенцията по лекарствата, е бил задържан мъж от Благоевград, който е собствнеик на аптеки.

Причината за ареста му е установяването на наличието на наркотични вещества в лекарствени препарати и лекарства, които са се продавали в неговите аптеки.

Арестуваният мъж е собственик на верига аптеки в Благоевград, пише БЛИЦ, позовавайки се на Struma.com.

Общо 5 аптеки и един склад, както и няколко от жилищата на бизнесмена и два от автомобилите му са били претърсени при спецакцията. Той е собственик на три аптеки в Благоевград. Мъжът притежава и по една аптека в Банско и в Разлог. Фирмата му притежава склад за лекарства, намиращ се в Благоевград.

Разследващите са се натъкнали и на нерегламентирана продажба на лекарствени препарати, както и на такива, съдържащи наркотично вещество. Предстои задържаният бизнесмен да бъде разпитан, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.