Бившият ас на Лудогорец Лукоки е бил наръган с нож (Всичко за убийството на футболиста)

https://crimes.bg/index.php/analizi/bivshiyat-as-na-ludogorec-lukoki-e-bil-naragan-s-nozh-vsichko-za-ubiystvoto-na-futbolista/43129 Crimes.bg
Бившият ас на Лудогорец Лукоки е бил наръган с нож (Всичко за убийството на футболиста)

 

Бившият футболист на Лудогорец Джоди Лукоки е бил наръган с нож, узна Crimes.

След като по-рано днес футболните фенове бяха разтърсени от новината, че асът е починал внезапно, медиите в Холандия разкриха нови детайли за трагедията. Според медиите в Нидерландия Лукоки е жертва на убийство, след като е бил наръган с нож в нощен клуб в страната.

Извършителите на убийството са криминално проявени лица. Засега обаче местните власти и полицията не потвърждават, но и не отхвърлят тази версия.

Националът на Демократична република Конго за последно беше част от нидерландския Твенте, след като прекара пет години в Лудогорец. Но договорът му беше прекратен, след като фланговият футболист беше осъден за насилие срещу приятелката му. Той получи тригодишна условна присъда и 80 часа обществено полезен труд.

Лукоки игра за Лудогорец в периода 2015-20 г. Той стана четирикратен шампион на България и двукратен носител на суперкупата на страната. За този период записа с екипа на разградчани 157 мача и отбеляза 30 гола във всички турнири. Лукоки беше считан за един от най-добрите нападатели, играли в нашето първенство.

През кариерата си бързоногият футболист е носил екипите още на Аякс, Камбюр, Цволе и турския Малатияспор. Прави първите си стъпки във футбола с екипа на най-титулувания на европейската сцена нидерландски тим.

Източник: Инстаграм

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.