Бивш висаджия гръмнал Любо Ченгето (Килърът работил за легендарния бос Красимир Каменов-Къро - Фото)

https://crimes.bg/index.php/analizi/bivsh-visadzhiya-gramnal-lyubo-chengeto-kilarat-rabotil-za-legendarniya-bos-krasimir-kamenov-karo-foto/43044 Crimes.bg
Бивш висаджия гръмнал Любо Ченгето (Килърът работил за легендарния бос Красимир Каменов-Къро - Фото)

 

Бивш висаджия е гръмнал бившия полицай Любомир Иванов, узна Crimes.

Заподозреният за убийството мъж е работил дълги години за легендарния бос на ВИС-2 Красимир Каменов-Къро. За него се знае, че е стар познайник на полицията, с криминална регистрация. Името му все още не е обявено официално.

Заедно с него униформените са закопчали и втори мъж, за когото се смята, че е съпричастен към разстрела. Двамата бяха задържани вчера на околовръстното на София, на кръстовището с Горна баня. В мащабната специализирана полицейска операция участваха служители на ГДНП, СДВР под координацията на главния секретар на МВР главен комисар Петър Тодоров. В момента се извършват претърсвания и изземвания на общо 7 адреса в София. Един от имотите е собственост на Къро, който от няколко години се укрива в Южна Африка.

Още след покушението на Любомир Иванов стана ясно, че в последните 2 години той е работил за Къро, но от есента между тях е възникнало сериозно напрежение. Според източници от МВР, Любо е започнал да мами силовия бос в бизнеса с нелегални цигари и бил обвинен, че е отклонил над 2 милиона лева.

Името на поръчителя на убийството обаче все още се пази в тайна.

Източник: бТВ

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.