Бащата на убития Божидар направи шокиращи разкрития

https://crimes.bg/index.php/analizi/bashtata-na-ubitiya-bozhidar-napravi-shokirashti-razkritiya/42283 Crimes.bg
Бащата на убития Божидар направи шокиращи разкрития

Проговори бащата на убития Божидар

 

Семейството на 30-годишния Божидар Иванов, който бе жестоко убит в Сливен, не може да преодолее мъката от загубата му. Близките на жертвата настояват убиецът да получи доживотен затвор.

 

Бащата на убития Димитър Русчев проговори в ефира на Нова тв.

 

Той заяви, че убийството на сина му е най-лошото, което може да се случи на този свят. Почерненият мъж добави, че искам доживотна присъда без право на замяна за убиеца.

 

Димитър заяви, че ако килърът получи 20-годишна присъда, ще излезе след 15 години и със сигурност ще извърши поне още 2 престъпления. 

 

Русчев се обърна към министъра на правосъдието и на вътрешните работи с молба да накаже този човек даже със смърт.

 

Той заяви, че Божидар е бил добро момче. Фитнесът е бил не само неговото хоби, но и избор на професия.

 

Русчев добави, че мотивът за престъплението е ревност и синът му е бил заплашван още през лятото. Той не се е познавал лично с килъра си. В една от заплахите дори му казали, че майка му ще го целува студен.

 

Мария Русчева - майката на Божидар, заяви, че заплахите започнали, откакто синът й започнал връзка с бившата приятелка на килъра. Тя се надявала, че след като той се убеди, че двама са щастливи, ще спре да тормози сина й, пише БЛИЦ. 

 

Почернената жена заяви, че стореното е жестоко.

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.