Бащата на Георги Йомов прострелял мъжете на бензиностанцията (Футболистът опита да се укрие след инцидента)

https://crimes.bg/index.php/analizi/bashtata-na-georgi-yomov-prostrelyal-mazhete-na-benzinostanciyata-futbolistat-opita-da-se-ukrie-sled-incidenta/43163 Crimes.bg
Бащата на Георги Йомов прострелял мъжете на бензиностанцията (Футболистът опита да се укрие след инцидента)

 

Бащата на Георги Йомов е стрелецът от бензиностанцията на Околовръстното в София, узна Crimes.

Първоначално футболистът опита да прикрие участието си в инцидента, като заяви с посто в социалните мрежи, че не е бил на мястото на стрелбата, а е дал колата на брат си. В последствие обаче, под натиска на полицията, е признал, че не само е присъствал, ами е бил сред главните действащи лица.

Йомов разказал на разследващите, че на бензиностанцията е бил заедно с нрат си. Между тях двамата и още няколко непознати мъже е възникнал конфликт, който ексалирал. Футболистът и брат му звъннали на баща им, който дошъл и се включил в скандала, по време на който стрелял като прострелял двама мъже.

Единият от тях – Иван И., на 36 години, е с тежка кръвозагуба и състоянието му все още е критично. Той е настанен във ВМА с прострелни рани на бедрата, а единствено навременната намеса на полицаите, които спрели с колан кръвотечението, спасила живота му. Приятелят му Марио също е с огнестрелна рана, но няма опасност за живота му.

Полицията е претърсила дома на Йомови в Банкя. Братът и бащата на футболиста се издирваха, но решиха да се предадат. Самият Йомов е бил задържан за разпит.

Източник: бТВ 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.