Българин стана топ финансист на Балканите

https://crimes.bg/index.php/analizi/balgarin-stana-top-finansist-na-balkanite/39997 Crimes.bg
Българин стана топ финансист на Балканите

Ивайло Николов започва от нулата, но бизнесът му стига чак до Танзания

Българин отговаря за офисите на една от най-известните в света финансови институции. Освен за бизнеса у нас, Ивайло Николов има задачата да управлява парите на десетки фирми и големи компании на територията на Гърция и Румъния като шеф на цялото балканско подразделение на финансовата компания, от чийто екип е част.

Кариерата на предприемчивия ни сънародник започва буквално от нулата, но без да губи време, той бързo показва, че притежава необходимия търговски нюх към доходоносни бизнес инвестиции.

Още на крехката 18-годишна възраст, Ивайло започва работа в Salesman, а на 22 години получава пълното доверие на шефовете си и е назначен за управител на офисите им в Гърция.

Жънейки успех след успех в бизнеса, Ивайло става мишена на конкурентите си, които си служат с атака срещу него в медиите, за да подкопаят репутацията сред клиентите му. Така младият мъж решава да докаже качествата си в чужбина и заминава за Атина.

Само година по-късно той става директор на гръцкото подразделение на Глобал Маркетс и прави първия петцифрен бонус в кариерата си.

Съдбата обаче е подготвила ново изпитание за Ивайло. Гърция е разтресена от тежката финансова криза. Виждайки, че няма как да развива бизнес в южната ни съседка, той приема ново предложение и оглявява централата на компанията в Танзания.

След като икономическата ситуация в Гърция постепенно се стабилизира, българинът отново се връща да работи там и днес развива финансовия си бизнес в България, Гърция, Румъния и Танзания.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.