Българин сред топ финансовите консултанти в Европа (Вижте невероятната история на Ивайло Николов)

https://crimes.bg/index.php/analizi/balgarin-sred-top-finansovite-konsultanti-v-evropa-vizhte-neveroyatnata-istoriya-na-ivaylo-nikolov/39980 Crimes.bg
Българин сред топ финансовите консултанти в Европа (Вижте невероятната история на Ивайло Николов)

Ивайло Николов е сред най-младите и успели специалисти в света на инвестициите




Източник:




2020-01-15 22:59:00


Анализи


0

Прочетено: 30744

Кратка връзка








Ивайло Николов е сред най-младите и успели специалисти в света на инвестициите

Млад българин е сред най-уважаваните ескперти по финансови инвестиции и шеф на балканското подразделение на една от най-големите институции в сектора. Ивайло Николов отговаря за офисите на компанията в Гърция и Румъния, като притежава дялове от бизнеса в сферата на финансите в Танзания, Гърция и България.

Кариерата на предприемчивия нашенец започва, когато той е на крехката 18-годишна възраст. Става част от Salesman, а на 22 години получава пълно доверие от шефовете си и е назначен за управител на офисите им в Гърция.

Благодарение на изключително развития си бизнес нюх и уникален подход в работата с клиенти, Ивайло жъне многобройни успехи. Следващ етап от кариерата му е директор на гръцкия клон на Глобал Маркетс, където  получава и първия петцифрен бонус в кариерата си.

След като южната ни съседка е разтърсена от тежката финансова криза, Ивайло осъзнава, че условията не са подходящи за инвестиции там и приема ново предложение, като оглявява централата на компанията в Танзания.

Със стабилизирането на гръцката икономика, финансистът отново се установява в Атина и с днешна дата управлява парите на десетки фирми и компании на територията на България, Гърция, Румъния и Танзания.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.