Арестуваха рецидивист след измама!

https://crimes.bg/index.php/analizi/arestuvaha-recidivist-sled-izmama/42219 Crimes.bg
Арестуваха рецидивист след измама!

За броени часове след подаден сигнал за измама столични криминалисти задържаха извършителя, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Вчера в полицията е подаден сигнал от служителка на бензиностанция в района на ж.к. „Люлин“ - на 17 октомври, около 13.00 часа непознат, под предлог, че го изпраща управителят на бензиностанцията, взел от касиерката на обекта 600 лв. Незабавно със случая се заели криминалисти на Девето РУ, които в рамките на предприетите оперативни действия установили и задържали извършителя - 42 годишен, многократно осъждан за измами и кражби.

След доклад на материалите в Софийската районна прокуратура на мъжа е повдигнато обвинение по чл. 209 от НК и му е наложена мярка за неотклонение „задържане под стража“ за срок до 72 часа. Работата по документирането на случая продължава под надзора на прокуратурата.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.