12-годишно дете бере душа след като падна от покрива на мола в Плевен

https://crimes.bg/index.php/analizi/12-godishno-dete-bere-dusha-sled-kato-padna-ot-pokriva-na-mola-v-pleven/42992 Crimes.bg
12-годишно дете бере душа след като падна от покрива на мола в Плевен

Жестока трагедия разтърси Плевен по-рано днес, узна Crimes.

Дете на 12 години бере душа, след като падна от покрива на търговския център в града. От болницата съобщиха, че състоянието му е много тежко. Според органите на реда, инцидентът се е случил по време на игра. Момчето просто пропаднало в пода и паднало от голямата височина.

То е било настанено незабавно в клиниката по неврохирургия към УМБАЛ „Д-р Георги Странски“ с черепно-мозъчна травма. За живота му все още има опасност и лекарите правят всичко възможно, за да го спасят.

Причините за пропадането на покрива все още не са ясни и разследващите работят по изясняването им. Не е ясно и какво е правило детето на покрива и как се е качило там.

Полицай също е получил сериозни наранявания при огледа на мястото.

След получения сигнал за падналото дете, служителят на реда опитал да разбие стъклото на входната врата на комплекса, тъй като е била заключена. Докато се опитвал да счупи стъклото обаче, той е срязал лявата си ръка под лакътя и е получил доста дълбока прорезна рана, като се оказало, че има и засегнати сухожилия. Той също е получил медицинска помощ.

Източник: БНТ

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.