Зловеща находка във Варненско смрази всички

Лъснала след проливния дъжд

by iva nikolova
8 132 views

На изключително зловеща находка се натъкнаха във Варненско, която смрази всички.

Става въпрос за човешки останки и по-специално кости и два черепа. Зловещите останки са били открити в гориста местност, разположена в югоизточната част на землището на Долни Чифлик, отбелязват от варненската полиция.

Сигналът за зловещата находка е бил подаден в понеделник от горски, който се натъкнал на нея, докато правел обход на района си в местността.
Извършени са процесуално-следствени действия на място, в това число и оглед с участието на съдебен медик от болницата във Варна.
Предстои да бъдат назначени съответните експертизи.

Двата човешки черепа се показали в резултат на поройните дъждове, които отмили ската. Запознати издават, че единият от скелетите е цял, докато другият е част от костите и череп.

Към момента няма налични данни за извършено престъпление. По случая е образувано досъдебно производство. Работата по случая ще продължи под надзора на варненската Районна прокуратура.

Припомняме, че през юни служителите на Районното полицейско управление в Тутракан работеха по случай за открити части от човешки скелет.

Той бе открит при извършването на изкопни дейности в частен имот. Хората, чиято собственост е имотът се натъкнали на човешки кости и скелет и подали сигнал в полицията.
Тогава разследващите иззеха останките, чрез които да стане ясно при изготвянето на анализите откога датират.
Източник: nova.bg

 

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 12 − 9 =

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.