Зловеща находка в пловдивско: Открит е труп на мъж, вижте какво се случва

Машинист на локомотив е открил тялото на мъжа

by iva nikolova
17 762 views

Трупът на мъж е открит от машинист в пловдивско. Той се натъкнал на зловещата гледка от влак, който преминавал наблизо. Мъжът е забелязан между селата Черничево и Долна махала само на няколко метра от ЖП линията. Машинистът забелязал тялото и спрял влака, сигнализирал органите на реда и веднага отишъл да провери състоянието на човека.

Към мястото веднага са насочени служители на РУ Хисаря, които отцепили мястото и извършили оглед на местопроизшествието. По първоначални данни не са открити следи от насилствена смърт. Починалият мъж е на 71 години Х. М. от Хисаря. Той е бил пенсиониран ЖП-служител. Последно е забелязан от свидетели в гарата в Долна махала в петък.

Вероятно е тръгнал пеша да се прибира към Хисар, защото имало плануван ремонт на железопътното трасе и влаковете били спрени.

Очаква се експертизата от съдебна медицина Пловдив. Към момента се предполага, че възрастният мъж е бил покосен от инсулт или инфаркт.

Припомняме, че днес за друг загадъчен беше съобщено от властите. 28-годишен С. А от Шумен, криминално проявен бе открит обесен в село Добърско, около Разлог. Към момента не са открити следи от насилие, но любопитното е защо е избрал другият край на България, за да сложи край на живота си.

Източник: lupa.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha − 1 = 1

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.