Жестокост: Деца пребиха момче на 9 години с боксове

Тежкият инцидент се е случил във Варна, а полицаите не направили нищо

by iva nikolova
9 737 views

Поредна жестокост сред деца се е разиграла във Варна. Фрапиращото е, че побоят е продължил и след падането на детето на земята, а дори са използвани и боксове от агресорите. Информацията сподели майката на пострадалото дете Зорница Атанасова.

Побоят се е случил снощи в двора на местно училище преди 20:00 часа. Побоят бил прекратен от случаен минувач, който видял случващото се и се развикал, за да прекрати. Побойниците избягали веднага след това уплашени от виковете и  непознатия свидетел.

Според думите на майката на пострадалото дете нападателите са брат и сестра, но от смесен брак и по тази причина не си приличат много, техните връстници ги подигравали и били озлобени по тази причина. Те са гледани от баба им, но тя е доста възрастна и едва ли успява да упражнява нужния контрол.

Майката е уверена, че агресивните деца имат нужда от помощ, тъй като щом на тази възраст са толкова агресивни, вероятно ще с възрастта ще ескалира.

Други родители също сигнализират, че същите деца са агресивни и нападали и замеряли по-малки от тях.

Другото фрапиращо е, че освен всичко те заснемали агресията си и с мобилния телефон.

Източник: lupa.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha + 4 = 10

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.