Жестоко зверство в Павликени

by npetrov
4 494 views

 
Случката се е разиграла посред бял ден
Жестоко зверство посред бял ден разтърси Павликени.
 
47-годишен мъж от града, е бил запален и захвърлен на тротоара в безпомощно състояние.
 
По предварителна информация мъжът на име Георги системно е бил подлаган на тормоз и то много преди ужасяващата случка, разиграла се в навечерието на Великден.
Предполага се, че до посегателството се е стигнало след запой на компания, но към момента не се съобщават повече подробности. Известно е само, че предполагаемият подпалвач също е пострадал от пламъците, съобщава bTV.Самият Георги е с почти 40% изгаряния. Той е настанен в „Пирогов“, а днес предстои да му бъде направена тежка операция.Оказва се, че мъжът няма здравни осигуровки. Двама бизнесмени от града обаче, пожелали анонимност, са платили сумата на осигуровките 5 години назад.„Георги е давал кръв за различни случаи през годините. Помага за каквото го помолят, работи, където го помолят. Винаги е добър, усмихнат, малко наивен, но изключително добър човек“. Това разказа Марина Ангелова, чийто баща открива Георги в безпомощно състояние.Междувременно в Павликени започна кампания по набиране на средства за лечението и възстановяването на пострадалия мъж.
 

Вижте още

Оставете коментар

Captcha + 34 = 35

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.