Жестоко убийство, застреляха в човек с пушка

Фаталният инцидент се е случил в Първомайско

by iva nikolova
23 540 views

Възрастен човек хладнокръвно застреля в главата неговия опонент, а също така е произведен и изстрел в тялото. Бруталната екзекуция се предполага, че е в следствие на неуредени финансови взаимоотношения. Предполагаемият убиец се казва Благой Цветилов и е на сериозната възраст от 84 години.

Застреляният е земеделски арендатор и е на 51 години.

Информация за престъплението е получена днес около обяд, като любопитното е, че извършителят се е предал в районното. С него е носел и пушката, с която е извършил убийството.

Зам.-директорът на МВР – Пловдив заяви, че оръжието е законно притежавано, като все още е в срока на издаденото разрешително. Убитият не е криминално проявен, докато за възрастният мъж има противоречива информация към момента. Съседи твърдят, че и преди е използвал оръжие срещу хора, дори имал присъда от повече от 15 години, докато официалните власти не потвърждават тази информация.

Към момента се работи по основна версия за тежкото престъпление, че е финансов спор покрай обработваеми земеделски земи и правата над тях.

Дядото е задържан за 72 часа с прокурорско постановление, като най-вероятно ще бъде поискан постоянния му арест. Според държавното обвинение го очаква затвор от 10 до 20 години.

Източник: lupa.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 69 − 60 =

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.