Жестоко убийство смрази България

Мъжът е издъхнал в резултат на множеството тежки удари, които са му били нанесени

by iva nikolova
11 128 views

Поредното жестоко убийство смрази България.

Мъж от белослатинското село Търнак е издъхнал, след като му е бил нанесен жесток побой. Новината бе съобщена от областната дирекция на МВР.

Сигналът по случая е подаден в Районното управление на полицията снощи малко преди 22.30 от дежурния лекар.
В сигнала се посочва, че мъж на 47 години е издъхнал, след като е бил транспортиран в болницата и приет в отделение.

При проведеното разследване служителите на реда установили, че във въпросната вечер около 22 ч. в селото е възникнал спор, участници в който били трима мъже. По-късно обаче разпрата помежду им прераснала в побой. В резултат на множеството тежки удари, които двамата опоненти нанесли на 47-годишния мъж, той получил тежки травми, които причинили смъртта му.

Побойниците на мъжа са задържани в Районното управление на полицията в Бяла Слатина. Единият от арестуваните е брат на жертвата.
Тепърва предстои да се уточни причината, довела до смъртта на мъжа, което ще стане чрез аутопсия.
По случая е образувано досъдебно производство.

Прави впечатление, че напоследък физическата саморазправа в резултат на пиянски разпри се случва все по-често. В случая не става ясно дали тримата мъже са стигнали до разпрата след употребата на алкохол или просто са се опитали да разрешат стар спор помежду си.
Източник: blitz.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 9 + 1 =

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.