Жестоко убийство: Син закла майка си

Наркоман отне живота на собствената си майка след скандал

by iva nikolova
9 416 views

Жена на 74 години е била зверски заклана с нож, като полицията подозира сина й. Той е 40-годишен и според запознати е наркозависим. Жестокото деяние е извършено в Пазарджик.

По неофициалната информация по жената са нанесени множество удари с нож, като близки до семейството твърдят, че синът освен наркоман също така страдал и от психически разстройства, като е възможно да е изпаднал в подобна криза и сега. Съседи споделят, че той неведнъж е настаняван в психиатрия, също така и често обикалял по квартала и просел пари от минувачите.

Веднага след сигнала полицията започна издирване на сина й, това се е случило около 12:00 часа на обяд. Жертвата е била открита от нейния съпруг в жилището.

По последна информация издирваният е опитал да се укрие от органите на реда, но е бил задържан само няколко часа след жестокото деяние. Полицията е извършила огромен обем от работа, която дала резултат и той е бил открит в близко до Пазарджик село, където е и арестуван.

Говорителят на областната дирекция на МВР Мирослав Стоянов потвърди както за случая, така и за задържането на заподозрения син пред медиите. В момента продължават процесуалните действия под надзора на прокуратурата.

Източник: dir.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 49 + = 55

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.