Жестоко убийство разтърси Варна. Млад мъж е открит в…

Все още не е ясно дали има връзка между двата случая

by iva nikolova
21 079 views

Първият ден от новата работна седмица стартира с жестоко убийство в центъра на Варна.

От полицията потвърдиха, че безжизненото тяло е било открито пред Археологическия музей в града и работят по случая.

Това, което е известно до момента е, че мъжът е издъхнал в резултат на загуба на много кръв. Няма съмнение, че в случая става въпрос за убийство. Предполага се, че то е извършено с нож. На този етап обаче това предположение не може да бъде потвърдено категорично.

Мъжът е на видима възраст около 30 години, но за момента самоличността му все още не е потвърдена.
Около 8.40 ч. днес мястото, на което е открито трупът на мъжа, е било отцепено. Безжизненото тяло е откарано с линейка. Текат процесуално-следствени действия на местопроизшествието.

Полицейските власти са разпоредили служителите от фирмата по чистота да претърсят и предоставят в чували цялото съдържание на отпадъците от всички кошове за смет. Целта е да бъде проверено дали оръжието, с което е извършено престъплението не е изхвърлено в някой от кошовете, отбелязва Варна24.

Мълвата в социалните мрежи носи, че младеж от друг град, се е канел да пътува, но се ожалил пред майка си, че е гонен от 20 души от морската столица.

Момчето се ожалило пред органите на реда, но тъй като имало вид на наркоман, никой не му обърнал внимание. То било с раница и твърдяло, че ще пътува.
Негов приятел го чакал на гарата, за да пътуват заедно, но след като не се появил, пуснал пост за издирването му в социалните мрежи.

Предстои да се изясни дали има връзка между двата случая.
Източник: blitz.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha − 4 = 4

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.