Жестоко убийство край Пловдив, какво се случва?

В съседно на Пловдив село се е разиграло жестоко убийство на млад мъж

by iva nikolova
12 840 views

По неофициалната информация до момента в село Милево е открит труп на млад мъж, по който има множество следи от насилие. Той е открит в събота вечерта, когато в селото е празнувало традиционния събор. Предполага се, че той се е сбил с друг мъж, с когото преди това влезли в спор, който бързо прераснал във физическа саморазправа. Веднага след като е открито тялото е подаден сигнал на националния спешен телефон, като на мястото веднага се отзовали лекари и криминалисти. Лекарите единствено констатирали смъртта на човека и започнало разследване по случая. Тялото е на около 40-годишен мъж.

Случаят го няма в официалния бюлетин на МВР или прокуратурата засега. Според източници се работи едновременно по поне две версии – убийство и нещастен случай. Тялото е предадено за аутопсия, като се очаква да експертиза, която ще внесе повече яснота по случая и ще насочи разследващите.

Измежду жителите на селото се носи мълвата, че между убития и други 2-ма мъже е станал скандал, който е преминал в жесток побой. Освен това се говори, че е използван и нож, с който е наръгана многократно жертвата.

По неофициална информация има задържан заподозрян за убийството.

Източник: blitz.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 71 − 67 =

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.