Жестоко меле остави цяло село без ток

Младият шофьор твърди, че му е прилошало

by iva nikolova
9 202 views

Пловдивското село Рогош остана без електричество заради жестоко меле.

Пътният инцидент се е случил през изминалата нощ в селото. В резултат на тежкия сблъсък, са били повалени два електрически стълба, отбелязва Българската национална телевизия.

Продължава разчистването на щетите, които според очевидци, са наистина огромни. Ще се наложи премахването на цели три от уличните електрически стълбове.
Това, което стана ясно за инцидента, че младият шофьор се е прибирал към дома си. вместо да завие към пресечката, на която живее, той се ударил в един от електрическите стълбове.

Стълбът, в който се е врязал младежът, е в близост до спирка, където обикновено се събират много хора. При все, че мелето се е случило към 22 ч. снощи, центърът на селото все още е бил оживен и наоколо е имало доста хора. Цяло чудо е, че няма пострадали или пък смъртен случай.

Водачът, който е бил зад волана на автомобила е на 22 години. На място са му направени проби с техническо средство за алкохол и наркотици. Резултатите и от двете са отрицателни. Запознати обаче издават, че това не е първият такъв инцидент, предизвикан от въпросния младеж. През миналата година е имал подобен случай в селото. Младежът заявил пред разследващите, че до сблъсъка се стигнало, тъй като му прилошало.
Източник: blitz.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha − 3 = 7

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.