Жестоко: 3-ма заклаха студент от Варна

21-годишният българин е бил нападнат и убит в британската столица Лондон

by iva nikolova
9 095 views

Името на младото момче е Габриел Стоянов и е от Варна. Той е нападнат и убит малко преди полунощ в петък. Улицата, на която е станал фаталният инцидент е известна с това, че е спокойна и се намира в тих квартал, който е в близост до центъра.

Полицията в Лондон е започнала разследване веднага, както и издирване на извършителите. Извършен е оглед на местопроизшествието, като са иззети следи и записи от охранителни камери в близост. Към момента се знае, че в убийството са участвали 3-ма.

Въз основа на събраните доказателства вече има и арестуван, като любопитното е, че е на 14-годишна възраст. Призовават се и свидетели, които са били в близост и могат да помогнат на полицията.

Властите търсят и шофьори, които могат да помогнат за разплитането на случая с техните видеорегистратори.

Убийството потресе както България, така и Англия. Негов английски приятел на име Елиът Джоунс сподели в социалните мрежи, че светът е изгубил човек със златно сърце и истински джентълмен.

Джоунс вече е успял да събере повече от 3 хиляди британски паунда, за да подпомогне семейството на Габриел. Той е завършил средното училище Св. Климент Охридски във Варна, след което е поел към английската столица за висшето образование.

Източник: blitz.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 14 − 6 =

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.