Жесток сблъсък с ранен: Порше се вряза в кола с висока скорост

Катастрофата се е случила на морето, като по чудо няма жертви

by iva nikolova
14 873 views

Млад шофьор от София предизвика сериозна катастрофа покрай морето на пътя Царево – Ахтопол. Шофирайки мощното Порше 911 той губи контрол и се забива с висока скорост в кола спряла покрай пътя. От удара спрялата кола се преобръща и е значително смачкана.

20-годишният водач на немската спортна кола е ранен, като е получил натъртвания и охлузвания. Той е откаран от в бургаската болница, а след това е освободен за лечение вкъщи.

 

Цяло чудо е, че в момента в другата кола е нямало хора, те са били слезли малко преди това. Ударът от Поршето е точно в шофьорската врата на Реното, като вероятно би отнел живота на шофьора, ако е бил на мястото си.

 

Малко след инцидента в социалните мрежи се появи твърдение, че водачът на скъпата суперспортна кола е нашмъркан или пиян. То идва от родителите на момчето, което е оцеляло по чудо, тъй като е било извън колата. Те благодарят на Бог, че е спасил детето им и изразяват съмнение, че богатият баща вероятно вече е уредил предстоящите тестове и експертизи.

 

По информацията към момента скъпото немско возило е фирмено, като и двете от инцидента са със софийска регистрация.

 

Източник: plovdiv24.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha + 41 = 43

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.