Зейнеб стана майка отново, този път на близначки

Всички се питат колко дълго ще продължи майчинството й този път

by iva nikolova
9 416 views

След по-малко от година, откакто Зейнеб Маджурова започна работа в bTV, се сбогува задълго с ефира.

Причината за това е, че красавицата отново е излязла в майчинство. Тя е дарила съпруга си Стоян Балевски с близначки с идеалното тегло от по 2.7 кг. всяка. Имената, които родителите са избрали да дадат на двете момиченца, са Василиа и София.

При все, че Зейнеб е била в деветия месец, двете са се появили на бял свят преди термина.
Всеизвестен е фактът, че щастливите родители имат и по-голяма дъщеря – Мириам, която скоро ще навърши 3 години.

При все, че през голяма част от бременността си Зейнеб остана на екран, тя умело успя да я прикрие. Изглежда е заченала малко, след като е започнала работа в сутрешния блок на bTV през миналата година. Медията обяви, че Стоян Балевски има брат близнак, което означава, че близнаците в рода се предават по наследство.

Доскоро се смяташе, че Зейнеб и Балевски не са подписали в гражданското. Предвид факта, че в официалното съобщение той бива наречен „съпругът“, следва че връзката им е била официализирана пред властите.
Очевидно Зейнеб е доста сеуеверна, след като до последно успя да запази бременността си в тайна, както всъщност направи и първия път.

Изглежда е подбирала много внимателно тоалетите, с които да се появи пред камера, за да не разбере никой, че е бременна. Изглежда, че поне за момента в bTV няма да й търсят заместница предвид факта, че името й все още фигурира сред водещите, въпреки че рубриката й просто изчезна.

Не е изключено причината за това да е, че по време на избори, лайфстайл темите не са особено актуални. Не е изключено шефовете на медията да са сметнали, че проектът може да бъде стопиран, докато Зейнеб отново се върне на работа.
На този етап не е ясно кога възнамерява да се върне отново в ефир. Знае се обаче, че тя е водещата, която остава най-дълго време в майчинство.

Запознати припомнят, че когато се роди дъщеря й Мириам, Зейнеб си остана у дома повече от две години. В това отношение я бие единствено жената на бившия президент Росен Плевнелиев – Деси Банова, която остана в майчинство със сина си Йоан повече от 3 години.
Източник: Уикенд

Вижте още

1 коментар

zmozero teriloren декември 5, 2022 - 6:36 pm

It is in reality a great and helpful piece of information. I am happy that you shared this helpful information with us. Please stay us informed like this. Thanks for sharing.

Reply

Оставете коментар

Captcha 7 + = 15

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.