Застреляха млад мъж при скандал в хотел

Той бил застрелян на излизане от стаята

by iva nikolova
18 725 views

Млад мъж бе застрелян по време на скандал, разиграл се в хотел.

От съобщената от полицейските власти информация става ясно, че убийството е в резултат на ситуация с домашно насилие.

Жертвата Оунси Алън е в Топ 25 на най-добрите състезатели в света по обяздване на бикове. Той е бил застрелян в хотел в Солт Лейк Сити, щата Юта). Състезателят бил отседнал в хотела покрай участието му в поредното родео.

Полицейските власти посочват, че екшънът се е разиграл около полунощ. Малко по-късно получили сигнал за стрелба в хотела, който се намирал на разстояние от около 4 километра от „Вивинт Арена“ – домашната зала на баскетболния Юта Джаз.

Когато органите на реда пристигнали на мястото, се натъкнали на безжизненото тяло на млад мъж. То било в коридора пред хотелска стая.
На полицаите им направило впечатление, че по трупа му имало няколко огнестрелни рани.

Вече има арестувана заподозряна за убийството. Това е ЛаШоун Денис Бегли – 21 годишната бивша приятелка на Оунси Алън.
Запознати издават, че убийството било предшествано от скандал, започнал още в питейно заведение в центъра на града, където даже си разменили няколко удара. След това Алън отишъл в стаята й, за да си събере багажа, когато на излизане бил застигнат от куршума, изстрелян от нея.
Източник: blitz.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha − 8 = 2

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.