Застига ни ретрограден Плутон!(Какво очаква зодиите-част 1)

by npetrov
535 views

На 25 април Плутон навлезе в своята ретроградна фаза и ще остане там до 4 октомври.
Властелинът на подземния свят, както още го наричат, ще доведе до душевен катарзис при някои представители на зодиака.
Подобно на това което е при ретроградния Меркурий, някои ще се сблъскат с неразрешени проблеми или неприключени връзки, които им тежат и не им позволяват да продължат напред.
Мнозина ще се изправят срещу собствените си комплекси и ще получат смелост за действие. Ако са нерешителни, то трудно ще постигнат промяната, от която се нуждаят.
Планетата е тук, за да помогне на представителите на зодия Овен да подобрят кариерното си развитие. За едни това означава намиране на нова работа, докато за други – шанс да покажат какво могат и най-сетне да бъдат забелязани.
Овните са амбициозни и имат голям шанс за успех, ако спрат да се влияят от хорското мнение и вземат контрола в свои ръце.
През периода Телците ще променят своето виждане за света. Всички, родени под този знак, имат силно развита ценностна система, в която винаги са вярвали, но вече е време да погледнат по друг начин на живота.
Под влиянието на Плутон, Телците ще спрат да гледат само от собствената си камбанария, но и ще спрат да се раздават за хората, които не ги ценят.
Ретроградният Плутон ще помогне на Близнаците да се избавят от страха от обвързване, който им пречи да създадат семейство. Планетата ще ги накара да постигнат хармонията, която търсят и така да установят баланс спрямо това какво са готови да дадат и получат от една връзка.
До 4 октомври Близнаците ще се отпуснат и ще бъдат по-смели в новите запознанства.
Представителите на зодия Рак ще имат възможност да преосмислят своите взаимоотношения. Те ще си дадат ясна сметка за това накъде отиват отношенията им и дали си струва да им се отдават напълно.
Някои Раци ще разберат, че ги манипулират емоционално, докато други ще осъзнаят, че те тормозят своите най-близки с поведението си. Дали ще си вземат поука – зависи от тях.
Повечето хора от зодия Лъв ще разберат, че трябва да имат повече време за себе си. Плутон ще бъде благосклонен към тях и ще им позволи да извлекат най-доброто от периода.
Лъвовете ще се погрижат за своето здраве и ще се обърнат към звездите, които ще им посочат как да бъдат щастливи.
 

Вижте още

Оставете коментар

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.