Заплита се мистерията с двата трупа в Стара Загора

Преди няколко дни мъжът е претърпял инцидент

by iva nikolova
11 877 views

Мистерията по случая с двата трупа в Стара Загора става все по-заплетена.

Предполага се, че по всяка вероятност убийството е извършено през вчерашния ден, отбелязва Нова тв.

На този етап разследващите все още не могат да кажат с точност кога е извършено убийството. Факт е, обаче, че са направени три изстрела. Според специалисти, мъжът първо е убил приятелката си, след което си е теглил куршума.

За щастие по време на разигралата се трагедия детето им не е било в дома.
Това, което се знае за двете жертви, живели на семейни начала е, че мъжът е бил военен, а жената е изкарвала прехраната си като медицинска сестра.

Преди няколко дни мъжът е претърпял инцидент, но не се уточнява точно какъв. Заради него той трябвало да е все още в лечебното заведение. Не стават ясни причините, поради които е напуснал болницата по-рано от предвиденото и дали не е избягал на своя глава.

Все още не е оповестена основната версия, по която работят следователите.
Все пак запознати със случая разкриват, че се работи по три основни версии – задължения, битови проблеми или пък убийство от ревност.

Предстои да бъде изяснено дали оръжието, с което е извършено убийството и последвалото самоубийство е служебно или лично.
Съседи разкриват, че двамата се карали, но не повече от обичайното за двама души, живеещи под един покрив.
Източник: blitz.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha + 7 = 10

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.