Заплита ли се мистерията с убития полицай на границата?

Турция вече задържа 2-ма братя, които смята за отговорни за убийството

by iva nikolova
8 560 views

Република Турция информира българските власти, че вече са задържани предполагаемите убийци на българския полицай. Задържаните за жестокото престъпление са двама и са братя. Те са открити и арестувани от жандармерията.

Те са известни на правоохранителните органи в южната ни съседка. Според криминалните регистрации, които имат до момента, те се занимават с всякакъв тип кражби на територията на Турция.

Любопитното е, че турските служби не разполагат с данни двамата да имат съпричастност към трафика на хора. След залавянето им, те са конвоирани до Одрин, а също така са им извършени и медицински прегледи.

По информацията до момента са застреляли полицая с пушка.

Появиха се противоречиви сведения, според които са открити и гилзи от ловна пушка на територията на България в близост до трагичния инцидент. Това, ако е истина поставя много въпроси и е възможно изцяло да промени хода на разследването и версиите до момента.

Според зам.-главния прокурор се работи основно по версии – трафик на мигранти и международен наркотрафик. Водеща към момента за разследващите органи е втората, като не се изключва и вариант отмъщение от страна на трафикантите, заради пресечени бизнес интереси.

Експерти споделят, че такова нещо не се е случвало през изминалия половин век.

Източник: lupa.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 90 − = 83

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.