Загорели затворници вече се точат на Семерджиев! Мъжки ласки чакат убиеца на две жени

by Cherchil
32 635 views

Георги Семерджиев ще бъде жестоко опозорен, ако попадне в затвора!

Голямата трагедия от бул. „Черни връх“ в София е придобила изключителна популярност. Зверските убийства на двете млади жени са възмутили дори повечето от затворниците и те нямат търпение да се срещнат очи в очи с Георги Семерджиев, за да раздадат справедливост.

В Софийски градски затвор например голяма част от излежаващите присъди се заканвали, че ако видят някъде „този надрусан изрод“, както го наричали, не просто ще го пребият, а ще го използват и в сексуален план.

Полицейското протеже Семерджиев обаче няма никакво намерение да влиза в затвора, а се надява да има съдбата на убиеца на Милен Цветков. Кристиан Николов лежа година и половина в следствения арест, а после бе изпратен под домашен арест и така се размина с истинския затвор, където също го чакаха много мъжаги, готови да раздадат справедливост.

Има вероятност Семерджиев да бъде също под домашен арест до произнасяне на присъдата. Това може да продължи с години, но надеждата на всички е той да бъде осъден час по-скоро и да си понесе последствията от това, че разби на парчета две семейства.

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 66 − 59 =

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.