Възрастната лекарка прехвърли 4 апартамента на имотната мафия

by npetrov
4 708 views

Имотната мафия отмъкна 4 апартамента в София
Възрастна лекарка от София се оказа поредната жертва на имотната мафия. Разследване на Нова тв разкри, че малко преди тя да почине при странни обстоятелства, е останала без апартаментите си. 
През март месец 89-годишната д-р Нанка Калчева била приета в травматологията на „Пирогов” след падане. По време на престоя си в болницата жената се запознала със санитарката Мария Илиева. Тя твърди, че пациентката я помолила да се грижи за нея и след изписването от болницата. Илиева живеела в общинско жилище и поканила Нанка при себе си.
Наемател в едно от жилищата на Калчева, че след преместването си там, тя все по-рядко си вдигала телефона. По време на един от разгорите си с него, тя му обяснила, че й дават бели и розови хапчета.
Калчева живяла в дома на санитарката цял месец, след което починала в началото на май. Но малко преди смъртта си тя прехвърля 4-те си апартамента в София били прехвърлени на името на двама жители на кв. „Факултета”.
Сделките са изповядани при един и същи нотариус. Те са прехвърлени срещу издръжка и гледане. 
Гинка Иванова, която е далечна братовчедка на санитарката, става собственик на 2 апартамента – един в кв. „Света Троица” и един в „Ботунец”.
Покойната лекарка е имала и апартамента в „Овча купел“, които е прехвърлила на Димитър Ташев. Жертвата е контактувала с тартора на имотната мафия в ромския квартал.
Тя е притежавала и два апартамента в Плевен, които също е трябвало да бъдат прехвърлени. Но жертвата издъхнала, преди изповядването на сделките. 
 

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 6 + 2 =

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.