Всичко за любовта на Девата! (Ще се изненадате)

by npetrov
642 views

Девата дълго търси любовта
Девата се отличава с точната си преценка и най-вече със своята съобразителност. Това са най-добрите служители шефове-заради тяхната интуиция и разум.
Истинската Дева може и да ви се струва спокойна, дори на моменти далечна и недосегаема, защото се владее отлично, но това е само привидно. Дева е един от най-противоречивите зодиакални знаци. По природа те са недоверчиви и доста се боят да показват чувствата си на хората около тях.
Как да впечатлите жена Дева
Жената Дева държи страстите и емоциите си на къс повод, но в душата и често кипят емоции. Емоциите представляват за нея непознато, бушуващо море, в което тя може да се загуби без карта и компас.
Мъжете понякога са склонни да я приемат като твърде дистанцирана.
Това не е така, способността на Девата да обича излиза наяве, когато най-после е показала чувствата си. Жената Дева може да се окаже неразбрана, защото е срамежлива, прикрита и затворена.
Тези описания не винаги съответстват на действителността.Всъщност тази жена се отличава със своето самообладание и дисциплинирано поведение.
Девата е подвластна на земната стихия, тя притежава в душата си смесица от загадъчна чувственост и консерватизъм.
Девите харесват мъжете, но изключително много се притесняват да се отдадат изцяло на чувствата си. Още нещо, тази жена се страхува да не попадне в капана на съвместния живот с неподходящ мъж.
Преди да се омъжи или да създаде сериозна връзка, Девата е набелязала аварийния изход, ей така за всеки случай.
За да се влюби на тази жена ще и е необходимо много, много време, тя се движи напред, стъпка по стъпка, разкривайки малко по малко своята чувствителност и доверие към любимия човек.
Как да впечатлите мъж Дева
Мъжът Дева прави впечатление на човек, който много сериозно контролира и владее своите емоции. Това много често може да се окаже маска, тези мъже са чувствителни, възприемчиви, чувствени и внимателни.
Той няма да ви завлече в спалнята и няма да ви причини болка, поне не физическа. Мъжът Дева прекалено много уважава жената, за да постъпи така.
Може би заради факта, че този мъж трудно показва чувствата си, той често е привлечен от атрактивни и експресивни в своите емоции жени. Разбира се, той всячески се старае да избягва показване на чувства, особено на обществени места, това важи също така и за бурни сцени и кавги.
Прекалената емоционалност тревожи този мъж, но в същото време го привлича неудържимо, може би, затова любовния живот на мъжът Дева е динамичен и никога не протича толкова спокойно, колкото би му се искало.
Той самият е затворен и на моменти стеснителен, затова понякога може да се стори на дамите до него направо недостъпен, но тази сдържаност го прави разумен.
Той винаги усеща къде е границата между вашите емоции и неговите и никога не я преминава. Жената, която се задържи за по-дълго време до този мъж трябва да покрива нормативите по неговите критерии.
Едва ли това ще е някаква утеха, но мога да кажа следното: щом вашият мъж ви прави забележки и ви критикува-това е сигурен знак, че той ви обича и ви намира за най-доброто нещо около себе си, но иска да ви направи още по-съвършена и перфектна.
В противен случай нямаше да ви обърне нито миг внимание.

Вижте още

Оставете коментар

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.