Всемогъщият и неконтролируем главен прокурор Иван Гешев видно е недолюбван, но единствено за пред хората

by iva nikolova
28 141 views

На 19 октомври, когато бе конституирано 48-то Народно събрание, в кулоарите, далеч от обективите на медиите, атмосферата бе естествена, непринудена и приповдигната. Водеха се приятелски разговори и по лицата на официалните гости се прокрадваха къде фалшиви, къде не, усмивки.

На фона на препирните между политическите партии в медиите, в контекста на напрежението между политическия и като цяло властови елит, в пространството пред ложите на гостите можеше да се види как главният прокурор Иван Гешев провежда изключително спокойни разговори, видно по забавни теми, с президента и вицепрезидента на страната Румен Радев и Илияна Йотова, представители на дипломатическите мисии, представители на религиозните общности и бивши президенти на България.

Наши източници, присъствали лично там, споделиха, че господин Гешев се е радвал на интереса на всички официални гости и напук на всеобщото мнение, останалите гости са търсили неговата компания и разговор докато изчакат започването на официалното откриване.

Видно от снимките, усмивките по лицата на участниците в тях по нищо не подсказват неодобрение за главния прокурор, доказал за 3-годишния си мандат, че, освен всичко друго, притежава и добро чувство за хумор.

На снимките:
Иван Гешев, Румен Радев и Илияна Йотова
Иван Гешев и посланика на Италия в България
Иван Гешев и мюфтията
Иван Гешев, Георги Първанов и Росен Плевнелиев
Иван Гешев и Михаил Миков

Вижте още

1 коментар

hot stamping machine октомври 24, 2022 - 5:43 am

I’d like to find out more? I’d care to find out more details.

Reply

Оставете коментар

Captcha + 30 = 39

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.