Отиваме на избори. Служебният кабинет остава с леки промени

https://crimes.bg/vodeshha-tema/otivame-na-izbori-sluzhebniyat-kabinet-ostava-s-leki-promeni/44013 Crimes.bg
Отиваме на избори. Служебният кабинет остава с леки промени

Става все по-ясно, че избори през март или април са неизбежни.

След като президента Румен Радев връчи мандата на БСП шансовете са кабинет вече категорично клонят към нула.

Източници близки до Дондуков 1 издават, че се кроят промени в служебното правителство.

 

Министерство на енергетиката ще бъде оглавено Димчо Станев.

Станев е инженер „Електроника и автоматика“ и магистър по „Банки и финансов мениджмънт“ в Технически университет – София.

Притежава 18-годишен опит в сферата на финансите и системния анализ, в ръководството на организацията на банкови дейности, управление на бизнес процеси и процедури, проекти и клонове на международно ниво.

Станев става част от екипа на ЧЕЗ през ноември 2012 г., когато заема позицията директор „Обслужване на клиенти“ в „ЧЕЗ България“ ЕАД.

Той е член на управителния съвет на „ЧЕЗ Електро България“ заедно с председателя на надзорния съвет Карел Крал и Леон Връшка.

В последствие е назначен за изпълнителен директор.

Промяна е предвидена и за МРРБ там на мястото на Иван Шишков ще застане бившия депутат от ИТН и член на съвета на директорите на “Автомагистрали” ЕАД Георги Попов.

 

Попов е юрист по образование

Напоследък името му нашумя покрай гръмкото напускане на партията на Слави Трифонов и участието му в най-новия политически проект “Български Глас”.

Според нашите източници чрез тези смени се цели освобождаване на напрежението в тези два ресора натрупано през последните месеци.

Източник: crimesbg.com

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.