Мизата Nexo достигна 1 милион евро - независимият съд иска да остави фараоните без мярка

https://crimes.bg/vodeshha-tema/mizata-nexo-dostigna-1-milion-evro-nezavisimiyat-sad-iska-da-ostavi-faraonite-bez-myarka/44142 Crimes.bg
Мизата Nexo достигна 1 милион евро - независимият съд иска да остави фараоните без мярка

Съдебната палата се тресе от скандали и плътно дебели пощенски пликове, чието съдържание може само да предполагаме!

Източници от "независимия" Софийски градски съд, имащи отношение по обжалваните от съоснователят на "Nexo" и финансов директор на компанията Калин Методиев и Траян Николов, оперативен директор мерки за неотклонение "парична гаранция" в размер на 1 млн. лв. споделиха за медията ни, че финансовата мотивация за съдебния състав и за един от ръководителите на съда е достигнала 1 милион евро, което е 100% пропорционално на исканата от държавното обвинение парична гаранция.

Имената на мотивираните съдии не бяха споменати, но сигурното е, че адвокатите на обвиняемите нямали никакви проблеми с използването по подходящ начин на част от милионите на своите клиенти.

Припомняме само, че адвокатите, които представляват обвиняемите в съда и не само, са част от кантората, свързана с медийния олигарх Иво Прокопиев, който също финансира „сделката“.

 

А дали информацията за парите е вярна? Съвсем скоро в рамките на деня ще разберем!

Източник: pik.bg

 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.