Джендераста на Републиката, известен с пристрастието си към идентичния пол и псевдо грижата за пенсионерите от БСП с псевдонима „Божанката“ уличен в афера с фирми на Дамбовците!

https://crimes.bg/vodeshha-tema/dzhenderasta-na-republikata-izvesten-s-pristrastieto-si-kam-identichniya-pol-i-psevdo-grizhata-za-pensionerite-ot-bsp-s-psevdonima-bozhankata-ulichen-v-afera-s-firmi-na-dambovcite/27425 Crimes.bg
Джендераста на Републиката, известен с пристрастието си към идентичния пол и псевдо грижата за пенсионерите от БСП с псевдонима „Божанката“ уличен в афера с фирми на Дамбовците!

В България има двама известни джендесари.

Първият е официално припознал се и оповестил се Емили-то, хвърчащ по околовръстните шосета на София и занимаващ ни с психиката си и вторият, прикрит патриот и защитник на пенсионерите, педофил и геронтофил едновременно с наклонности към себе подобните наричащ се мъж, но определящ се като „жена затворена в оковите на мъжко тяло“, не толкова лицеприятно, но мъжко- Явор Божанов.


Джендерсара Явор Божанов, толкова много се грижи за правовия ред у нас и благоденствието на населението и пенсионерите, че от грижа възседна джип за 200 хилядарки в евро, като за да замаже положението използва сладникавия платен джендърски репортаж как по почина приятелката му Емили депутатчето „Божанка“ идва на работа с тротинетка (ховърборд).


Именно това джендърче, вместо да ни залъгва как спестява от заплата и не е закусвал, като е ял банички вероятно с късмети, време е да отговори на прокуратурата и на Иван Геше в качеството му на Главен прокурор за връзката му с Дамбонците и много други въпроси, свързани с ромския поминък от желязо за скрап.


Явор Божанков, възседнал „гейската си тротинетка“ със символи на мажоретка, вместо да се прави на много отворен в парламента не, че „ не е отворен, но по друг начин“ и репчейки се на Иван Гешев, време е да застане срещу него но в качеството на ОБВИНЯЕМ.


Явор Божанков трябва да отговаря за взаимовръзките си с фирма СОФМЕТАЛ ЕООД, ЕИК 203204636 с управител Цветомир Иванов Стоянов, ЕГН 9210096282.

Именно чрез тази фирма той е прибирал пари, вероятно за гей оргиите си и тротинетки.


Медията ни научи, че по отношение на фирмата е изготвен ревизионен акт от НАП, който е изпратен в Софийска градска прокуратура с мнение за извършено престъпление по чл. 255 от НК.


Управителя на фирмата Цветомир Стоянов, който е и фиктивен собственик пред прокуратурата е заявил, че никога не е управлявал и реално същата и не е извършвал никакви дейности от името на дружеството, както и че не е подписвал фирмени и счетоводни документи.


Става въпрос за огромна по своите размери мащабна измама за която Явор Божанов носи лична отговорност като председател на управителния съвет на няколко дружества, всички свързани с черни и цветни метали и измами.


Основните клиенти на СОФМЕТАЛ са ЕВРО СТИЙЛ ТРЕЙД ЕООД-София, МЕДБУЛ ЕООД-София, ЛАЙТ ИМПЕКС М ЕООД-Варна, ПРОМЕТАЛ ТРЕЙД ЕООД- Варна и ФЕНИКС ИНВЕСТ ООД-Ловеч.


Управителят на фирма ЕВРО СТИЙЛ ООД ЕИК 203039195 - Вангел Петев Цонев, е заявил пред прокуратурата, ТАЗИ ПРОКУРАТУРА, КОЯТО НЕ РАЗСЛЕДВА ЯВОР БОЖАНОВ ИСЕ ПРАВИ НО УЩИПАНА МОМА, че дружеството което управлява е регистрирано и с предмет на дейност търговия с цветни и черни метали и в тази връзка е закупувал от СОФТМЕТАЛ стока. Всички доставки в тази връзка са извършвани винаги с транспорт на фирма ЕВРО СТИЙЛ ТРЕЙД, но не знае и не може да посочи от кое място е вземана стоката.


Всички плащания е извършвал по банков път и преговорите от страна на СОФМЕТАЛ са водени от мъж и жена, на които не е посочил имена, телефони или други данни. Цонев не познава и не е виждал никога Цветомир Стоянов, като разполага с копия на декларации по ЗДДС и дневници на справки за покупки.


От своя страна ЕВРО СТИЙЛ ТРЕЙД е осчетоводявала и декларирала пред НАП закупена стока от нереален търговец, а именно фирма СОФМЕТАЛ, чрез фиктивни пунктове.


Става въпрос за пунктове на търговци на ОЧЦМ- в район Красно село, ул. „Костенец“ №12, който се стопанисва фирма „Медбул“ ЕООД, ЕИК: 130853592, със седалище и адрес на управление: гр. София, ж.к. Младост, бл. 95, вх. Г. управител Вахрам Храйр Тонузлян, пункт в район Овча купел, местност Юбилейно, бул. „Президент Линкълн“ № 82А. който се стопанисва от фирма „Екотранс Груп 11“ ООД, ЕИК: 201793321, със седалище и адрес на управление: гр. София, ж.к. Хаджи Димитър, ул. Резбарска №31, неин управител е Лилия Станчева Андонова.


От Георги Стоянов Колев, ЕГН 7411300964, управител на ЛАЙТ ИМПЕКС ЕООД, ЕИК 201122646 и на фирма ПРОМЕТАЛ ТРЕЙДИНГ ЕООД, ЕИК 201585990 от гр. Варна е снето сведение и е установено, че двете дружества са с предмет на дейност търговия с цветни и черни метали. Закупувани са метали от СОФМЕТАЛ, като всички фактури за сделките са изпратени на прокуратурата по преписка на ГДБОП тъй като според Колев във фирмите му и жилището е извършвано претърсване на 12.10.2016година. Колев твърди също, че той е водил преговори за метали със СОФМЕТАЛ в град Варна с жена на име Детелина, като не знаел други имена на същата и телефони за кореспонденция. Всички стоки по преговорите са били доставени в гр. Варна с транспорт на СОФМЕТАЛ, като кантарните бележки и разписки в тази връзка също са предоставени.


От Пенко Михайлов Михайлов ЕГН 7506093 - управител на „Феникс инвест“ ООД, ЕИК 820169617, гр. Ловеч е снето обяснение по делегация. В него посочва, че дружеството е с предмет на дейност търговия с черни и цветни метали. Закупени са метали от „Софт метал“. Предоставени са копия на документите свързани със закупуването на стока (черни и цветни метали). Посочил, е че е водил преговори от името на „Софт метал“ с лицето Детелина Тодорова (не посочва допълнително данни за нея). Стоките са получавани от гр. София, като транспорта е бил на фирма „Феникс инвест“. От проведените оперативно – издирвателни мероприятия не е установено лицето Детелина Тодорова.


Интересно обстоятелство за което Явор Божанов трябва да даде отговор, и вероятно ще се позове на християнството, тъй като само Бог може да му помогне при тези далавери е и търговската дейност на „Софт метал“. „Софт метал“ няма регистрирани трудови договори, няма регистрирани складови, търговски или други обекти, а Явор Божанов я управлява и печели от нея.

Източник: crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.