Американски конгресмени, бивши министри и кралски особи приветстваха Иван Гешев на Молитвената закуска във Вашингтон

https://crimes.bg/vodeshha-tema/amerikanski-kongresmeni-bivshi-ministri-i-kralski-osobi-privetstvaha-ivan-geshev-na-molitvenata-zakuska-vav-vashington-3/51855 Crimes.bg
Американски конгресмени, бивши министри и кралски особи приветстваха Иван Гешев на Молитвената закуска във Вашингтон

Кралят на Йордания, синът на Беназир Бхуто и Вук Драшкович изслушаха рамо до рамо с главния прокурор на България речта на Володимир Зеленски в Белия Дом

“Националната молитвена закуска създава приятелства в интерес на семейството на демократичните държави”, това заяви Иван Гешев по време на 71-вата проява в Белия дом, организирана по традиция от американския президент.

Главният прокурор на Р България бе рамо до рамо с щатските конгресмени Пийт Сешънс, Джим Слатъри, Робърт Адерхолт от Камарата на представителите, бившият външен министър на Сърбия Вук Драшкович, ексикономическият министър на Косово Ахмет Шала и Месли Красничи, председател на Демократическата партия на Косово.

Визитата на Иван Гешев е искрено адмирирана от евроатлантическото семейство и поставят основи, които ще спомогнат за преодоляване на съвременните предизвикателства, коментираха политически анализатори зад Океана. Посещението на обвинител номер едно в САЩ и срещите му с конгресмен Робър Аденхолт бележат началото на едно приятелство, носещо послание за мир и благоденствие на българският народ и САЩ, споделиха участници в Молитвената закуска.

Реч пред участниците във форума изнесоха кралят на Йордания Абдула Втори и кралица Рания, както и външният министър на Пакистан Билавал Бхуто Зардари, син на Беназир Бхуто, първата жена-политик на мюсюлманската държава, загинала при атентат през 2007 г. Гостите на Молитвената закуска бяха приветствани чрез видеовръзка от президента на Украйна Володимир Зеленски.

1 Коментара

Изродски елит

преди 1 месец

Еврейския елит се събрал на молитвена закуска-какво чудо видиш ли.Най-смешното е че изроди стимулиращи по всякакъв начин тази война застават зад някаква псевдо религия

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.