Владимир Путин се оказа син на лека жена и…

Когато Вера Путина забременява, не знае, че любимият й…

by iva nikolova
30 923 views

Оказва се, че руският президент крие страшна лична тайна.

Биологичните родители на Владимир Путин, са лека жена и безработен пияница от гр. Очер в Пермска област. Няколко години по-късно той бива осиновен от далечен родственик, който е потомствен служител в КГБ в Ленинград.

Истинската му майка не е Мария Ивановна Путина (Шеломова), родена през 1911 г., а 15 години по-младата Вера Николаевна Путина. В официалната му биография е посочено, че родителите му са издъхнали години, преди да стане президент. Когато той се ражда, те са прехвърлили 40-годишна възраст. Предишните им синове Алберт и Виктор се появяват доста по-рано – през 30-те години, но умират на съвсем невръстна възраст.

Неслучайно първите 12 години от живота на руския президент са забулени в мълчание. По думите на биологичната му майка Вера, която прекарва голяма част от живота си в с. Метехи на около 18 км. източно от Гори, Грузия, негов баща е Платон Привалов, който има връзка с нея, докато е женен за друга жена.

Когато Вера Путина забременява, тя не знае, че любимият й Платон Привалов е женен с деца. Той не желае развод, раздялата е неизбежна, а за аборт е късно. Като извънбрачно дете Владимир носи фамилията на майка си, получава и нейното гражданство – грузинско.

По-късно Вера Путина се омъжва за грузинския военен Георги Осепахвили, но той не иска вече почти 8-годишния й син Вова.
Поради тази причина през декември 1960 г., той бива изпратен на баба му и дядо му по майчина линия. Те му намират приемно семейство, което го отглежда. Осиновителите техни далечни роднини.

Биологичната майка на Путин, както и началната му учителка са заплашени да мълчат. Вера Путина напразно предлага да направи ДНК анализ, а двама разследващи журналисти от руски и италиански произход, заели се с разясняване на ситуацията, намират смъртта си при мистериозни обстоятелства.

През 1960 г., той бива записан в трети, вместо в първи клас в Ленинград. От страх, че няма да може да се справи, тъй като дотогава е учил в селско училище, годината му на раждане е променена на 1952 г.

Косвени доказателства потвърждават не само трудното му детство, а и произхода му. Така например, когато се записва в Института на КГБ, където употребата на истински имена е абсолютно забранена, той използва псевдонима Платов – името на собствения му баща.

Факт е, че убийствените репресии срещу неудобните хора се превръщат в обичайно явление след идването на Путин на власт. Вероятно си спомняте за убийствата на опонентите му Анна Политковская и Александър Литвиненко.
Ненапразно казват, че всеки народ си заслужава управниците.
Източник: Уикенд

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 51 − 41 =

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.