Вижте какво направи известният ММА боец Любо Чука

Удареният луксозен джип остана часове на мястото на катастрофата

by iva nikolova
9 202 views

Изплува нова информация по зрелищната катастрофа, при която луксозният джип Брабус на известния в софийските спортни и ъндърграунд среди Любо Чука катастрофира.

Оказа се, че луксозното червено бижу на Любомир Симеонов също е претърпяло инцидент, малко след като певецът Джалал Оба удари неговия Брабус в трамвайна спирка.

Предполага се, че причината и за 2-те катастрофи е сериозна почерпка с алкохол. Свидетели твърдят, че са забелязали Любо Чука и Джалал Оба да отбелязват с обилен алкохол Хелоуин.

Близки до разследващите твърдят, че Чука се опитал да попречи на действията по разследването след катастрофата, а също и да спаси Оба от даване на тестове за алкохол и наркотици.

Возилото останало почти 10 часа на мястото на инцидента, където събираше погледите на любопитните минувачи.

По щастлива случайност там е нямало пешеходци, иначе щеше да се повтори „епизодът“ със злополучният булевард Черни Връх и Семерджиев, който отне живота на 2 момичета.

Свидетели твърдят, че групата е започнала купона в Ла Опера на околовръстното в София, а след това се пренесели в известното заведение Джанам. След приключването му, те подкарали возилата си, като се предполага, че са били доста пийнали и резултатите са налице.

Източник: lupa.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha − 1 = 3

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.