Вижте какви ги е вършил наглият син на пернишкия прокурор

Арестуваният прокурорски син Васил Михайлов вилнял из Перник като недосегаем

by Станимир Тeнев
28 034 views

Доскорошният шеф на полицията в Перник Васил Василев и заместникът му Иван Зеленков са покрили повече от 20 сигнала за нанесени побои от прокурорския син Васил Михайлов. Баща му Бисер Михайлов, който е заместнк-шеф на прокуратурата в града също има криминална закваска. През 2010 г. той е разследван за лихварска дейност, но нещата така и се оттекли в онези смутни времена.

Преди дни18-годишният ММА боец Васил Михайлов счупи челюстта и премаза от бой легендата на Миньор-Перник Румен Андонов. Едва след като близки на Андонов се обърнаха към медиите, гаменът бе задържан.

Васил Михайлов се изживявал като недосегаем

Прокурорският син Васил Михайлов се чувствал недосегаемПреди 2 години той подпалил колата на полицай, който го задържа за наркоразпространение. Тази година същият полицай Калоян Евтов бил пребит от хулигана, който разпространил екзекуцията на видео, заснето с телефона му. Оказа се, че десетки са пребити в Перник от местния бабаит, който се изживявал като недосегаем. Наглостта си гаменът демонстрира и в интервюто пред Би Ти Ви, в което заяви, че видеокадрите не са доказателство в съда.

Дори баща му, който е прокурор, не успява да усмири собствения си син. Като не излиза на глава с него, той го гони от дома си. В последните месеци Васил живее в хотел, като е превърнал хотелската си стая в наркосвърталище.

Източник: „Уикенд“

Вижте още

Оставете коментар

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.