Вижте какъв се оказа обвиненият в убийство на таксиджията

Вече се предполага какво е провокирало ескалирането на скандала и физическата разпра

by iva nikolova
7 704 views

Вероятно в основата на трагедията, при която загина шофьор на такси стои скандал на хомо основа. Това сочи последната информация по случая.

Задържаният заподозрян е сириец, на име Йосиф, за който се разбра, че работи като фризьор и има гей наклонности. Това твърдение е от негови редовни клиенти, като според тях той дори не прикривал поведението си. Възможно е именно това да стои в дъното на трагедията, при която си отиде Христо Йорданов, оставяйки 3 деца сирачета.

Клиенти на младия фризьор го описват, като слабо момче, което е около 60 килограма и с нежно поведение и маниери. Предполагат, че таксиджията го е обидил именно на тази тема и това е предизвикало боя.

Според негови познати с момичето, при което се е возил били в платонични отношения. Въпреки неговите наклонности и телосложение той бил много устат и реагирал остро на всяка обида за произхода му или хомосексуалните му наклонности. Въпреки това той нямал склонност към насилие, защитавал се единствено вербално.

Йосиф Иззе, както е името на задържания за смъртта на таксиджията фризьор също е пострадал при боя, поради което същата вечер е откаран в Пирогов.

Източник: lupa.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 27 − 26 =

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.