Виктор Калев омръзна на всички с „Грамофонът“

Комикът Виктор Калев играе една и съща роля в „Грамофонът“ вече 6 години

by Станимир Тeнев
46 866 views

Нямаме данни дали този му ангажимент в авторския спектакъл „Грамофонът“ стига на актьора Виктор Калев да се издържа, но е факт, че това е единствената му основна работа, ако не броим спорадични участия в шоу предавания като „Звездите в нас“, примерно.

Така спектакълът „Грамофонът“ буквално се изтърка от въртене, макар че все още събира публика. Текстът е базиран на автобиографията на Виктор Калев и е писан от неговата близка приятелка Ваня Щерева. В спектакъла актьорът изпълнява любимите си песни, чиито имитации вече сме гледали като „В две капки вода“. Сред тях гвоздеите са естрадни шлагери на Лили Иванова и Росица Кирилова, както и на вокална група „Трик“.

Всеобщо мнение е, че върха на кариерата си и своята известност Виктор Калев прави със скечовете си в „Шоуто на Слави“. Актьорът обаче не издържа на напрежението и се раздели със своя авторитарен шеф Слави Трифонов и оттогава е „волна птичка“. Макар и по-беден сега, далече от сприхавия характер на шефа си, комикът се чувства далеч по-добре. Режисьорите обаче не му обръщат внимание и не му поверяват роли, защото смятат, че не е излязъл от руслото си на скечов имиматор, пък бил той и добър.

Източник: „Уикенд“

Вижте още

1 коментар

zmozeroteriloren декември 5, 2022 - 8:48 pm

Its wonderful as your other content : D, regards for putting up. „History is a pact between the dead, the living, and the yet unborn.“ by Edmund Burke.

Reply

Оставете коментар

Captcha + 3 = 4

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.