Видеото за България, което удиви света!

by npetrov
3 852 views

Видеоклип, който рекламира България със слоган INVEST BULGARIA | Move to be moved, получи одобрителни оценки от българите. Видеото, публикувано в Youtube, вече се споделя от хиляди. А всички говорят, че това е най-добрата реклама за страната ни досега.
 
Видеото е създадено от Българска агенция за инвестиции /БАИ/, съобщиха от институцията. Реализацията е по проект No BG16RFOP002-2.006-002 „Утвърждаване на България като успешна инвестиционна дестинация“.
В рамките на проекта успешно беше създаден имиджов клип на България. Основната цел на клипа е да бъде осигурено постигане на по-голямо въздействие и по-бързо възприятие на информацията, която трябва да достигне до инвеститорите с цел да формира положителна нагласа към България като инвестиционна дестинация, като се постави акцент върху ключовите индустрии, към които са насочени дейностите за привличане на инвеститори“, коментират още от БАИ.
Видеото е с времетраене 2:38 минути. Обясненията към него са на английски език с български субтитри. Рекламира се не само възможностите на България като туристическа дестинация, но и като място, на което може да се инвестира.
ВИЖ ВИДЕОТО ТУК

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 28 + = 34

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.