Ужасяваща трагедия разтърси Добрич

И това доживяхме

by iva nikolova
13 482 views

Ужасяващ и доста необичаен инцидент разтърси Добрич.

Гражданин на Щатите е решил да се самоубие, скачайки от седмия етаж на жилищен блок. При падането си обаче той се приземил върху възрастен мъж, който имал нещастието в това време да минава под терасите.

За съжаление в резултат на сполетялото го, възрастният мъж е издъхнал на място. За сметка на това пък самоубиецът все още е бил жив. Той е откаран в многопрофилната болница в града, където е издъхнал малко по-късно.

Оказва се, че американецът, посегнал на живота си, е страдал от биполярно разстройство и шизофрения, разкриват от Про Нюз Добрич.
Той бил в града си заедно със своя брат, който пък е женен за българка. Те били в страната за погребението на майка й.

Самоубиецът бил в банята. След като излязъл от там, прекрачил леглото и казал на брат си, че ще се видят в ада, след което полетял.
Издъхнал по-късно от множеството травми, получени при падането, които били несъвместими с живота.

Съседите, живеещи в блока са в шок от случилото се и все още не могат да повярват на какво са станали свидетели. Хората разкриват, че са се разминали като по чудо с още по-голям ужас, защото броени минути преди това на мястото, на което паднал самоубиецът, играели деца.
Източник: dir.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 69 + = 71

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.