Ужасна трагедия: Военнослужещ застреля половинката си и си тегли куршума

За инцидента е съобщила разтревожената майка

by iva nikolova
11 342 views

Ужасна трагедия почерни днес Стара Загора, при която военен е убил приятелката си с огнестрелно оръжие, като след това е посегнал и на живота си. Информацията бе съобщена от новия вътрешен министър Иван Демерджиев.

Източници твърдят, че днес сутринта в полицията в град Стара Загора е получен сигнал от разтревожена жена, която твърди, че не може да се свържи с дъщеря си от 2 дни. Също не успява да я открие.
Полицията отишла веднага на адреса, на който живее дъщеря й и извършили проверка. Там те се натъкнали на ужасна гледка от 2 трупа. Имали следи от огнестрелни рани и към момента се предполага, че мъжът е застрелял приятелката си, а след това се е самоубил.

Мястото е отцепено и към него са насочени допълнителни сили от разследващи. Предполага се, че разследването ще бъде възложено на Военна прокуратура, тъй като една от жертвите и вероятен убиец е действащ военнослужещ, той е с чин ефрейтор.

До телата е открит боен пистолет. Започват експертизи и активна фаза на разследването, които ще уточнят механизма, по който се е случило двойното убийство.
Съседите и близките са потресени от трагедията и не могат да повярват на случилото се.

Източник: lupa.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha + 87 = 88

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.