Ужасът се повтаря: Гори автобус до Бургас

Пълен автобус се е запалил в последните минути

by iva nikolova
4 601 views

Нов ужасен инцидент се е случил в последните минути. Пътнически автобус с около 50 пътници се е запалил и гори. Това се е случило в района на Джъмбо в Бургас, като автобусът е отбил встрани от пътя и е малко след спирка на масов транспорт.

По информация към момента всичките пътници са успели да излязат навреме и няма ранени. Те са пътували към град Айтос. Движеното е спряно, като се пренасочва от екипи на пълна полиция към Долно Езерово. На мястото веднага пристигнали екипи на аварийните служби.

Припомняме, че само преди ден на АМ Тракия се случи друг тежък инцидент с автобус, превозващ деца. Той е катастрофира, като е влязъл в канавката до магистралата и останал обърнат настрани. Катастрофата е в района на Стара Загора и е станал след 20:00 снощи.

За съжаление при инцидента са ранени някои от пътниците, като по информация на здравните власти поне 12 човека се нуждаят от болнична помощ – 8 деца и 4-ма пълнолетни. Преди това са приети 17 деца с различни наранявания, като контузии, натъртвания и порязвания.

Те са се връщали към Сърбия от фестивал на фолклора на родното ни Черноморие.

 

Източник: blitz.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha + 10 = 17

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.