Ужас: Жандармерист бе открит с огнестрелна рана

Тялото на служителя на МВР е открито в апартамента му в гр. Кърджали

by iva nikolova
31 565 views

Истински ужас изживяха в Кърджали, след като служител на жандармерията бе открит с огнестрелна рана. Той бил потърсен, след като не се явил на работа, а също и не отговарял на обажданията по телефона. Пристигналите на място полицаи се натъкнали на ужасната гледка – те открили колегата им мъртъв с огнестрелна рана и оръжие в близост до инцидента.

По информацията към момента той се е прострелял в главата със служебното си оръжие, което е и открито, както и гилзата от него.

Мъжът е на 50 години и е живеел в кв. Веселчане в областния град.

Съседи разказват, че последно са видели служителя на МВР в сряда, когато се е върнал от дежурство. Те също така споделиха, че мъжът е бил доста угрижен в последните години и е имал много проблеми, преживял е тежък развод с жена си, имал е болна майка на легло, която е починала само преди няколко месеца. Въпреки това всички са в шок и не са очаквали да посегне на живота си.

Според прокуратурата и следствието най-вероятно се касае за самоубийство, но назначените експертизи ще внесат яснота по случая.

От МВР отказаха официален коментар.

Източник: blitz.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 18 − 15 =

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.