Ужас! Шофьор сгази полицай и го влачи 30 метра

Той е арестуван по подозрение за опит за убийство

by iva nikolova
5 778 views

Шофьор е сгазил полицейски служител, след което го е влачил в продължение на 30 метра с автомобила си.

Жестоката трагедия се е разиграла в ранната неделна утрин в Лафайет, намиращ се на 80 километра в посока запад от Батън Руж.

Органите на реда направили опит да спрат автомобил, движещ се безразсъдно в централната градска част. Това се е случило малко след 1 ч. след полунощ става ясно от съобщение до медиите, направено от полицейския говорител в Лафайет – сержант Робин Грийн.

Той разкрива, че след като безразсъдният водач потеглил се блъснал в пътните заграждения, след което тръгнал на заден ход и отнесъл полицая. Служителят е стрелял по колата, но за щастие никой не е бил ранен.

Грийн отбелязва, че въпреки тежкото състояние, в което е блъснатият полицейски служител, животът му е извън опасност и към момента е в стабилно състояние.
Безразсъдният шофьор е бил арестуван по подозрение в опит за убийство от първа степен, безотговорно управление на превозно средство, шофиране в нетрезво състояние, както и оказване на съпротива на полицейски служител.

Междувременно стана ясно, че ранените при вчерашната катастрофа със сръбски автобус на АМ Тракия, които са в по-стабилно състояние, ще бъдат извозени до сръбската граница, където ще бъдат предадени на медици. За целта са организирани пет линейки.
Източник: novini.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 2 + 3 =

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.